Ενεργοποιήστε την Javascript για να συνεχίσετε!

Χώρος

ΔΑΪΣ Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο (http://cultural.daiscenter.gr/), Οδός Μεσογείων 151,
Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012


Το ΔΑΪΣ Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο (τηλέφωνο 210.61.86.060, fax 210.61.86.066, email cultural@daiscenter.gr) βρίσκεται στη διεύθυνση Οδός Μεσογείων 151, Παράδεισος Αμαρουσίου.


Αναλυτικές πληροφορίες

Η εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού αλλά και των υπολοίπων κεντρικών αρτηριών, από κάθε σημείο του λεκανοπεδίου, καθιστούν το Δαΐς ένα ιδανικό τόπο πραγματοποίησης κάθε εκδήλωσης.

Πώς θα πάτε:

Mε IX ή Ταξί
Ακολουθείτε την Λεωφόρο ΚΗΦΙΣΙΑΣ (προς Κηφισιά) και τις πράσινες ταμπέλες για Αττική Οδό. Στο ύψος του «δαχτυλιδιού» , o παράδρομος της Αττικής οδού ονομάζεται οδό ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ (είναι ο δρόμος του supermarket CHAMPION MARINOPOULOS) όπου και στρίβετε δεξιά. Στο τέρμα της οδού ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ (φανάρια) συναντάτε την οδό ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ –ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ όπου και στρίβετε αριστερά. Στο τέρμα της ο κάθετος δρόμος είναι η οδός ΣΩΡΟΥ. Στρίβετε δεξιά , την ακολουθείτε και στο τέλος του δρόμου είναι τα εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ και το ΔΑΪΣ.

Μέσω ΗΣΑΠ
Σταθμός Μαρούσι. Κατόπιν επιβίβαση σε τοπικό λεωφορείο 030 ή 040 έξω ακριβώς από τον σταθμό και αποβίβαση στα Εκπαιδευτήρια Δουκα.

Μέσω Μετρό
Κατεβαίνετε στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και έξω από τον σταθμό επιβιβάζεστε στο Λεωφορείο 411 (Σισμανόγλειο-Χαλάνδρι) όπου και σταματάτε στην στάση ΣΧΟΛΕΙΟ (έξω από το ΔΑΪΣ).

WUD 2008 - 2020


6 Νοεμβρίου 2012
ΔΑΪΣ Πολιτιστικό Κέντρο [Χάρτης]


Με την υποστήριξη των:



http://www.cosmote.gr/
http://www.atc.gr
http://www.galenica.gr/
http://www.klidarithmos.gr/

Χορηγός επικοινωνίας:



http://www.naftemporiki.gr/

Με τη συνεργασία των:



http://www.greekchi.org/
http://www.doukas.gr/
http://hci.ece.upatras.gr/
http://www.ergonomics.gr/
http://simor.ntua.gr/ErgoU/

Διοργάνωση ΕΠΙΕΕ & NT Lab
Media.UoA  Media.UoA Central [Αναλυτικά]